BSO Stars Asperen 


BSO Stars Asperen is gevestigd in een nostalgisch pand in oud-asperen op de achterstraat. De locatie beschikt over een groot omheind buitenveld en een eigen parkeerterrein. De BSO zaal is huiselijk ingericht om een thuisgevoel te bieden en de groep is kleinschalig. Hierdoor is er veel aandacht voor elk kind individueel. Dagelijks krijgen de kinderen op BSO Stars Asperen een workshop aangeboden op het gebied van kunst en cultuur. Voorbeelden zijn: 


- Theater

- Muziek

- Dans

- Sport

- Schilderen

- Tekenen

- Beeldende vorming 


BSO Stars Asperen is een locatie van BSO Stars. De BSO is 48 weken open en verzorgt opvang voor maximaal 22 kinderen van 4 tot 12 jaar gedurende 5 dagen per week van 8.30 tot 18.30 uur. Tijdens schoolweken (40 weken per jaar) worden de kinderen na schooltijd opgehaald van school en naar de BSO gebracht. Ouders kunnen hun kinderen weer voor 18:30 ophalen op onze locatie. Gedurende 8 vakantieweken per jaar, kunnen ouders hun kinderen om 08:30 naar de BSO locatie brengen en voor 18:30 weer ophalen. Ook op studiedagen of vrije dagen, zoals bijvoorbeeld goede vrijdag, kunnen ouders gebruikmaken van de opvang van 08:30 - 18:30. Wij zijn gesloten tijdens de bouwvakvakantie. Tussen kerst en oud en nieuw zijn wij ook een week gesloten.


                                  Tarieven


                            Wij hanteren in 2024 twee verschillende pakketten. Het 40-weken pakket en het 48-weken pakket.40-weken pakket: Bij dit pakketheeft u tijdens schoolweken recht op opvang op de desbetreffende contractdag. U heeft geen recht op opvang tijdens vakantiedagen. Het uurtarrief voor dit pakket bedraagt €9,45 euro per uur. Een contractdag loopt van 14.00 - 18.30 of van 12.00 - 18.30, dit is afhankelijk van hoe laat de school uit is. Eten, drinken en workshops zijn in de prijs inbegrepen. Wij rekenen een half uur extra voor het vervoer van school naar de BSO, u krijgt geen aparte factuur voor taxikosten. 


48-weken pakket: Bij dit pakket heeft u tijdens schoolweken, studiedagen (maximaal 5 per schooljaar) en tijdens de vakanties recht op opvang op de desbetreffende contractdag. BSO Stars is gedurende 4 weken in het jaar gesloten. Dit is tijdens de bouwvak vakantie in de zomer 3 weken en 1 week tussen kerst en oud en nieuw in de winter. Het uurtarrief voor het 48-wekenpakket bedraagt €8,95 euro per uur. Een contractdag loopt tijdens schoolweken van 14.00 - 18.30 of van 12.00 - 18.30, dit is afhankelijk van hoe laat de school uit is. Tijdens vakanties en vrije dagen loopt een contractdag van 08:30 - 18:30. Eten, drinken en workshops zijn in de prijs inbegrepen. Wij rekenen een half uur extra voor het vervoer van school naar de BSO, u krijgt geen aparte factuur voor taxivervoer.


                      Kinderopvangtoeslag


Iedere ouder die werkt of een opleiding volgt, heeft recht op kinderopvangtoeslag. De vergoeding voor de kinderopvangtoeslag hangt af van de hoogte van uw verzamelinkomen en het aantal kinderen. Voor BSO vergoedt de overheid in 2024 maximaal €9,12 per uur. Verder vergoedt de overheid maximaal 230 uur per kind, per maand.


Klik op onderstaande knop om een proefberekening te maken.

Klik op onderstaande knop om kinderopvangtoeslag aan te vragen. 
                    Inzet beroepskrachten


BSO Stars Asperen werkt zoveel mogelijk met vast personeel. Hierdoor staat er altijd een vast en bekend gezicht voor de kinderen op de groep. Omdat wij op basis van de plaatsingsovereenkomst afspraken maken m.b.t. personele inzet, kan er geen verrekening plaatsvinden op basis van minder afgenomen uren. Beroepskrachten beschikken over de juiste kwalificaties en er is altijd minimaal 1 persoon aanwezig op de groep met kinder-EHBO.